02 October 2010

CUTI-Cuti Malaysia

Hujung minggu lepas aku..telah pergi ala-ala cuti Malaysia...Menyahut seruan kerajaan.Tak payah pergi luar negara dalam negara pun belum tentu lagi habis dilawati....tempat yang aku pergi ialah BUKIT GAMBANG WATER PARK KUANTAN. Memang best gak pergi disana untuk menenangkan fikiran .....mungkin yang  pernah pergi dah tahu...tetapi yang belum pergi bolehlah mencubanya...bukan nak promote, tapi sesuai untuk bersantai. Mungkin anda pernah pergi SUNWAY LAGOON, A FARMOSA RESORT, TAMBUN, BUKIT MERAH, PEDAS, semua itu mempunyai kelainannya dan keistimewaannya.
Kawasan ruang legar
untuk kanak-kanak


tempat permainan kanak-kanak

Inilah saat-saat manis yang dapat aku rakamkan semasa melancong disini. Kepada yang ingin bercuti bolehlah trycubatest disini.

6 comments:

  1. saya penah pegi tahun lepas..best laa..suai kalu bawa kanak2..

    ReplyDelete
  2. memang sesuai untuk santai kanak-kanak...

    ReplyDelete
  3. memang best zila....jom pi buat lawatan..hehe

    ReplyDelete
  4. tak pernah pergi lagi tempat nie. baru lagi kan. nanti bolehlah bawa sekalian alam pergi. heee~

    ReplyDelete
  5. ntah bila nak sampai sini..huhu

    ReplyDelete

Anda Juga Mungkin Minati Ini