09 July 2011

Air LIUR Berguna...di CDM

Ini pengalaman yang aku perolehi daripada kawan aku. Anda juga mungkin pernah mengalami perkara yang sama tatkala hujung bulan ataupun semasa membuat pembayaran.

Duit RM 20 sekarang susah nak dapat. Sekarang ini kita dah ada duit RM 50 yang baru. Duit ini yang memberikan kita masalah terutama semasa berurusan dengan mesin cash atau CDM.
        Biasalah kita bila dapat jer gaji terus pergi ke mesin tunai/ CDM untuk membuat sebarang urusan pembayaran dan sebagainya....orang ramai beratur kat belakang, masuk-masuk tak dapat, masuk-masuk tak dapat....orang makin ramai ni.....duit apelah ni susah sangat mesin nak baca....maklumlah duit baru..mesin pun tak kenal agaknya..gelisah dibuatnya....jadi aku teringat member aku ada bagitau supaya membasahkan duit tu dengan AIR LIUR... ape lagi aku ludah lah duit tu....aku tak hiraukan orang di belakang......masuk sekali lagi barulah mesin tu faham....barulah selesai urusan aku membuat pembayaran.....jadi kepada yang mempunyai masalah dengan CDM ni..boleh lah cuba kalau terdesak....
No comments:

Post a Comment

Anda Juga Mungkin Minati Ini